Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

IRD IDE KÉRDÉSEDET ÉS MEGPRÓBÁLUNK RÁ VÁLASZOLNI. DE HA MÁS IR IDE ÉS TE TUTOD A VÁLASZT AKKOR NYUGOTTAN IDE LEIRHATOD

FIGYELEM:
-Leveledre bárki válaszolhat  

Hogy az e-mailbe küldött levelekre milyen szabályok vonatkoznak , megnézheted a honlapszabályzatban.

 

 

 

 

 

TESSÉK A HOZZÁSZÓLÁSOK MENÜT IS HASZNÁLNI  

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Segítséget kérek!

(Edelweiss, 2012.11.18 22:18)

Hat éves beagle szukám van, nagyon nem szeret egyedül lenni, eddig mindig ugatott-nyűszített ha otthon maradt egyedül, de ma már rombolt is( széttépett kis darabokra egy zacskót, plüsseimet leszedte a szekrényről). Ilyet utoljára kölyökként csinált! Pedig 3-szor egy órát sétálok vele,játszok vele meg hagyok villanyt neki ha elmegyek! Mit tehetnék , hogy nyugodtan maradjon otthon? Félek, hogy újra rombolni fog mint kölyökként!

Re: Segítséget kérek!

(Bosco, 2012.11.24 20:19)

Egy megfelelő méretű boxba kellene beszoktatni, és amikor egyedül kell hagyni, oda kell bezárni, A box akkora kell legyen, hogy fel tudjon benne állni, forgolódni, legyen helye az ivóvíznek.

nevelés

(Barbi, 2012.10.26 13:37)

Sziasztok! Körülbelül egy hónapja kaptam egy beagle kiskutyát. Most két és fél hónapos kislány. Az a problémám hogy egyáltalán nem hallgat rám akármilyen határozott vagyok..Szökik egyfolytában már most, harapdál és amikor meg akarom fogni hogy nem szökjön el akkor megmorog..mit csináljak? Hogy tudassam vele hogy én vagyok a főnök és nem ő?!

nem lesz baja?

(Barbi, 2012.10.30 23:08)

Ha már negyedik éjszakáját bennt töltötte a lakásban ebbe a hidegbe lesz valami baja ha ma estére kiraktam??

Beagle betegség?

(Kata, 2012.10.24 20:39)

Kislányom ajándékba kapott egy 8 hetes beagle kiskutyát. Be lett oltva és féregtelenítve is van ! Amióta haza hoztuk 3 napja hasmenése van és hány is ! Annak ellenére eszik és iszik is ! Játszik is . De van hogy bágyadt és nagyon remeg . Nem tudom hogy normális e ez ahogy viselkedik. Aki tud kérem adjon tanácsot!
Köszönöm

Re: Beagle betegség?

(Móni, 2012.10.25 19:22)

Szia. Mi most múltunk 5 hónaposak és mi is nagyon megjártuk a kislánnyal. Nálunk férges volt és vagy 3 extra adag féregtelenítő segített. + én mindig főztem nekik jó puhára egy kis rizst, amibe tettem mindig egy kis fokhagymát. Ez nekünk segített. Ja és vizeztem a tejet, amit gyorsan el is kellett hagynunk az orvos utasítására. Azt mondta, így megelőzzük a tejcukorra való érzékenységét. + nem fog fájni a hasa.

kérdés

(Móni, 2012.10.25 19:15)

Sziasztok. Kezdő tulajdonos vagyok. Van kettő 5 hónapos beagle kutyusunk, akiket kint tartunk. Napközben 1-2 órát beengedjük őket délután, mikor hazaérünk. Idáig nagyszerűen megvoltak a kutyaházukban, de nem tudom ez meddig elég? Van párnánk, takarónk, belső bélésünk, a bejáraton függöny? Meddig hagyhatom kint őket éjszaka? Honnan tudjam mikor engedjem be őket éjszakára?

mate2004@t-online.hu

(Begovics Orsi, 2012.03.28 15:20)

Sziasztok!
Leendő kiskutyánkat keresem és nézegetem ezt a fajta kiskutyát is.Sok az ellentmondás számomra az eddig olvasott oldalak alapján.(Jól tanítható-konok,megfelelő mozgásigény kielégítése mellett nincsenek gondok-szökik,vadászösztön magas,gyerekbarát-makacs...)
Alap felállás az lenne,hogy a most 9éves kisfiam kapná és együtt hordanánk kutyasuliba,vagy egyéb oktatásra is,hogy szófogadó,ám de játékos társa legyen a fiamnak.Viszonylag nagy kertben tartanánk emellett.
Kérdésem az lenne,ha van tapasztalata valakinek,hogy megfelelő oktatással és későbbi odafigyeléssel kordában tartható e a szökési kényszere,túlmozgása és valóban odafigyel e majd a fiamra akkor is,ha "szagot fog"?!

Köszönöm a segítségeteket!
Orsi

Re: mate2004@t-online.hu

(Kitti, 2012.09.19 13:42)

Szia, hát én sem vagyok túl tapasztalt, csak egy honapja vagyok boldog beagle tulajdonos, de annyit mindenképpen mondhatok, hogy egy kilenc éves kisfiú legyen bármilyen határozott, nem fog tudni boldogulni egy beagle-el. Neked kell nevelned a kutyát, erős személyiség kell mellé, nem szabad semmi ráhagyni, mert piszkosul okos, és ezzel vissza is él a kutya amikor csak tud. Legalábbis a miénk. A helyigényről pedig annyit, hogy 70nm-es lakásba élünk vele, minden este kb 1 órát elvisszük sétálni és szerintem ez igy elég jó neki. Szökősnek pedig szökős lesz, mert az ösztön hajtja. Ha megérzi egy állat szagát, még ha csak nem is látja, akkor el fog szökni, nem tudsz mit csinálni. Azért ha a nevelést következtesen megtudjátok oldani, mindenképp ajánlom ezt a fajtát, mert nagyon szerethető, és nagyon viszont szerető :)

Re: mate2004@t-online.hu

(Mészáros József, 2012.10.21 12:05)

Szia. Nekünk 3 Beagle kutyusunk van, 2 lány és 1fiú. soha nem hordtuk őket kutyasuliba, mégis mind a hárman nagyon okos kutyusok. Hordjuk őket az erdőbe és imádják a teret a sok új szagot. Szóval tömören csak annyit, hogy igen nagyon okos tanítható kutyus. Bátran vágjatok bele.
Szép napot nektek.
Üdvözlettel Mészáros József

Debrecen

(Judith, 2012.10.20 16:53)

Kedves Beagle kutya tulajok! :)
Segítségeteket kérném! Beagle imádott kiskutyánk neve: Bogyó 2 hete produkált egy olyan dolgot, hogy lefeküdt a zöld fűben és teljesen megfeledkezve önmagáról "kimeredt". Aztán nagy volt a rémületünk mert hívásunkra sem figyelt, amikor behoztuk a lakásba 3 és fél órát aludt magához tért és mintha misem történt volna nagy vidáman folytatta a játékait. Ez a mai nap reggelén ismételten megtörtént, de nem rángatózik, nem habos a szája stb. csak egyszerűen nem reagál hívásunkra. Aztán fél óra elteltével ismét minden a régi és nagyon nagyon boldog. Nemtud-e valaki segíteni, vagy tapasztaltatok-e már hasonló dolgokat????? Várom válaszotokat! És köszi mindenki segítségét!

vidd!

(nyasgen, 2012.09.29 10:21)

szervusztok van egy szuka fél éves bigl-öm pár rongyé elvihető érdeklödin itt. http://www.facebook.com/zsolt.farkas.5 ja és ful fajtiszta

Nyíregyháza 4400

(Bakó Kitti, 2012.09.19 16:57)

eladom beagle kiskutyámat 3 hónapos kan, akit érdekel irjon :)

Segítséget kérek

(Zsuzsa, 2012.08.07 16:39)

Sziasztok,
Már nagyon régóta szerettem volna egy beegle-t és most menhelyről hoztam egy kb. 5 évest, akit így meg tudtunk menteni. Aranyos, kedves, barátságos és az első napokban semmi probléma nem volt vele. Úgy tudjuk, azért került be menhelyre, mert meghalt a gazdija. Viszont néhány napja, amikor a szomszéd kisfiú átjött megsimogatni megkapta. Tanácstalan vagyok, hogy ez miért történt, hisz olyan jámbor. Kérdésem, ha ez előfordult most máskor is lehetséges? Unokahúgom, aki csak egy évvel idősebb a kisfiúnál viszont megsimogatta és semmi probléma nem volt. Ezért mertük odaengedni a kisfiút. Nem szemből kapta meg, megvárta amíg elfordult.

Re: Segítséget kérek

(viki, 2012.09.18 20:40)

szerintem ez azért is előfordulhat hogy ha valami nincs neki megenged ve akkor tudod mérges lesz és .... tehéát olyan mint más ember ....az enyém is már megkapott mást a családban csak engem nem ....
de az is lehet hogy mondjuk rossz helyen simogatta meg ahol fáj neki esetleg ..

csillagfeny@citromail.hu

(Viki, 2012.09.18 20:36)

Szia !
Van egy beaglem és most 2 éves és eddig családi háznál élt kinn az udvaron és a mamámnál .... na és ő nem igazán tudna rá többet vigyázni és odaakarja adni másnak én ezt nem akarom mert ő az én kis kedvencem és beleőrülnék ha nem láthatnám soha....és elszeretném hozni magamhoz egy emeletes házba de csak a szüleim akkor engedik ha szobatisztává válik ...és azt szeretném megkérdezni hogy szerinted szobatisztaságra tudom nevelni egy 2 éves Beaglét ?

vvikike22@freemail.hu

(viktória, 2012.09.12 18:39)

Gyere ide mert nagyon jó most azonnal gyere a www.beagl-club.eoldal.hu ra. Katins rá most

Kérem aki tudja válaszoljon

(Fanni, 2012.09.11 15:13)

Jó napot !

Van 2 kilenc hetes Beagle kutyusom.Nem tudom,hogyan szoktassam rá őket,hogy egy helyre végezzék a dolgukat.

Románia

(Beagle Fan, 2012.08.25 19:37)

Egy Beagle KB. mekkorára nőhet? :D

Segítsetek!

(Vivien, 2012.07.24 13:24)

Sziasztok! A kutyusom bolhás lett. A kapu és az asztal alatt vakarózott. Azon a helyen kihullott a szőr, piros folt van rajta. Csepegtettük, Aloe Vera First-el fújjuk a sebzett helyen. A kutyus nagyon bánatos, nem akar enni.
Segítsetek! Mikor fog elmúlni? Mikor fog megint normálisan étkezni?
Előre is köszi! Vivien


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

Következő »