Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

IRD IDE KÉRDÉSEDET ÉS MEGPRÓBÁLUNK RÁ VÁLASZOLNI. DE HA MÁS IR IDE ÉS TE TUTOD A VÁLASZT AKKOR NYUGOTTAN IDE LEIRHATOD

FIGYELEM:
-Leveledre bárki válaszolhat  

Hogy az e-mailbe küldött levelekre milyen szabályok vonatkoznak , megnézheted a honlapszabályzatban.

 

 

 

 

 

TESSÉK A HOZZÁSZÓLÁSOK MENÜT IS HASZNÁLNI  

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: paler@index.hu

(Hanna™, 2012.02.19 17:56)

A kutya csak szimplán unatkozik. Szerezzetek be valami játékot, vagy ha megoldható, akkor engedjétek ki a kertbe! :) Sok sikert!

-

(Lili, 2012.02.06 20:15)

Sziasztok! Egyszer beengedtük a kutyát mert nagyon hideg volt és most mindig be akar jönni és még az ajtót is kaparj a hogy tudnánk leszoktatni az ajtókaparásról?
A válaszokat előre is Köszönöm!

tucsi692@freemail.hu

(csányi tünde, 2012.01.24 16:55)

Milyen alkotorészekből áll a vér?

Pécs

(István, 2012.01.20 18:11)

KÉRLEK TITEKET SEGÍTSETEK!!!

Kertes házban, Fekete 9.éves Német juhász szukám van 3-rom kölyköt szült 6 évvel ezelőtt. Fél éve a szőrzetének a 30% -a fehéredik a test bármely táján össze-vissza. Ha szabadon van, az első hogy ásott magának egy mély gödröt eldugott nehezen megközelíthető helyre bemegy és alig lehet elő húzni onnan. Úgy viselkedik mint egy kóbor vagy veszett állat, de minden nap főzött minőségi és mennyiségi ételt kap . Rókával nem találkozott. A német juhászkutya tartása is elveszett olyan rendezetlen mozgása van, de egészségesen játszik , reagál dolgokra stb. az állterhességet nem ismerem, de talán kizárható lenne? Két héttel korábban az egyik kölyök ( ki már 6 éves szuka ) oldalából kitépett egy tenyérnyi darabot amit össze kellet varrni és még lábadozó félben van. Nem gondoltam volna hogy az anya így tud ártani a saját vérének!!!
Amennyiben tud valaki értékes gondolattal segíteni kérek mindenkit tegye meg! Köszönöm .

Beagle tartás :)

(csillag'91, 2012.01.15 18:50)

Sziasztok!

Már régóta szerettem volna egy beagle kutyust, és végre megengedték a szüleim. :) Úgy érzem beléjük szerettem, így most próbálok Róluk minél több információt összegyűjteni. Sok hasznos dolgot találtam a neten, de sajnos néhány kérdésemre nem találtam megfelelő választ, ezért Tőletek szeretnék tanácsot kérni. :) Egy egészséges, de nem törzskönyves beagle kutyus körülbelül mennyibe kerül? A 8-12 ezer Ft elfogadható ár vagy lehet, hogy gyanúsan olcsó, ezért betegségre hajlamos kutyusokról lehet szó? (A Szeged környéki hirdetésekben ilyen árak szerepelnek.) Havonta mennyibe kerül egy ilyen fajtájú kutya tartása (megfelelő táplálék, kozmetikus)? Milyen márkájú táppal, konzerves eledellel érdemes etetni, ami pénztárcabarát, mégis jó minőségű és naponta hányszor (3 hónapos korától kezdve egészen felnőtt koráig)? Mert úgy nem szeretnék belevágni a kutyatartásba, hogy nem tudok neki mindent megadni. :( Arra szeretnélek kérni Benneteket, minél többen válaszoljatok. Válaszaitokat előre is köszönöm! :)

6 hetes Beagle

(faresz, 2012.01.12 13:44)

Sziasztok!
Lehetőségem lenne,egy 6 hetes kölyök beagle elhozatalára,amit én nagyon szeretnék,mert imádom őket!A probléma,hogy tömbházba lakom.Kérdésem az lenne,mennyire viselik a bezártságok,mert nem szeretném,ha nem érezné magát jól,nekem viszont napi 3-4 alkalom fér bele,hogy levigyem és mozogni tudjon!
Köszönöm előre is a választ!!!

Re: 6 hetes Beagle

(Mónika, 2012.01.12 21:06)

igazán csak akkor vállalj be egy beagle ha tényleg tudod mi kell neki, a tömbházban el van, de nehéz leszoktatni a rágásról, nehezen lesz szobatiszta, rengeteg mozgásra van szüksége, én kertesházban lakom, de még így is sétáltani kell, ki kell elégítenem azt az igényüket, hogy az orrukat használhassák, különben szétrágnak mindent, magyarul le kell fárasztani, ez egy kölyöknél még könnyen megy, de egy kifejlett beagle-nél ez már nagyon nehéz.
az első beagle-nél én is csak 4-5 alkalommal vittem sétálni, de ez nem volt elég és szétrágott mindent. Nagyon szeretik és ragaszkodnak a gazdihoz, nem szeretnek egyedül lenni, fal

8 hónapos Beagle

(Szabi, 2011.12.18 16:11)

Sziasztok !
Van egy 8 hónapos lány Beaglem és elkezdett vérezni a nemi szerve össze vérezi a járólapot. Azt akarom kérdezni ,hogy a kutyáknak is megjön a vérzésük?És mit lehet ellene tenni?És hogyan lehet leszoktatni arról,hogy össze ugrálja a bejárati ajtót ,mert beakar jönni.

Re: 8 hónapos Beagle

(Edina'91', 2012.01.11 13:53)

Szia! Ha lány kutyusod van (valószínű, hogy lány) és vérzést észlelsz a nemi szerve környékén, akkor tüzel. Erről nem tudod leszoktatni. Ha zavar, ivartalaníttatni kell...

Folyton ugat

(Betty, 2012.01.09 14:15)

Sziasztok!!! Nekem egy 7 hónapos kan beagle kutyusom van!!Az a nagy problémám vele,hogy megállás nélkül ugat ha egyedül hagyjuk!!Bérházi kutyus (mint az annya is)!!Sajnos már mindennek próbálkoztunk,de eddig semmi nem vállt be!! Ezért sok a problémám a szomszédokkal!!Már sintért akartak hívni (de mire megy vele?)!!Szóval ha tudtok segítsetek,mert nem tudjuk mi tévők legyünk!!! Kösziiii

Beagle?

(Viki, 2011.12.26 10:09)

Sziasztok nekem nincs még beaglem de tervezem csak egy két kérdésem lenne : a beaglenek van valamilyen fajta betegsége? és ha igen mi??? Ha a beagle poráz nélkül kutya társaságában van elszalad??? és hol érdemes venni ha nem akarok túl drágát (max. 50.000-60.000ft) de mégis jó környezetbe szülesen jól bánjanak vele egészségees legyen ésés tiszta vérű?????

Beagle

(Ildi, 2011.12.19 18:16)

Sziasztok!!

Van egy öt hónapos Beagle kiskutyám .Szombaton bágyadt volt kedvtelen és délután már enni sem akart.Este a férjem elvittte az orvoshoz és azt mondta kullancs csípte meg, kapott imizolt meg vitamint.Vasárnapra semmit nem javult az állapota.Ma reggel újra elvitte a dokihoz megint kapott 4 injekciót és azt mondta délutánra jobban kell lennie.A házából szintén nem jön ki és inni sem akar.

Ha valakinek a kutyája volt már hasonló helyzetben kérem írjon!!

6914/ Pitvaros.Dózsa György.út.47

(Szabó Gréta, 2011.12.16 20:15)

Kedves Beaglel Club Hungary.hu
Amit itt olvastam az megdöbbentő dolog. Olyan dolgokat tudhatnak meg az emberek amit nem sokan tudnak.Persze a képek és a videók is szépek.Sok,sok szeretettel és dicsérettel Grétike!

Re: 6914/ Pitvaros.Dózsa György.út.47

(Szabó Gréta, 2011.12.17 18:39)

Kedves olvasó!
Tegnap is írtam önöknek és ma is írok.Sőt ha kell minden nap írok a Beagle Club Hungarynak.Ha tudok minden nap megnézem ezt a weboldalt.
Szuperek vagytok!
Sok sikert továbbra is nektek.

Kölyköt vásárolnák

(Csaba, 2011.12.12 10:23)

Sziasztok!!
Kiskutyát szeretnék vásárolni karácsonyra, tenyésztötöl és eredményes szülöktöl!!
Köszönettel!!

Szobatisztaságra nevelés

(Zsolt, 2011.12.11 08:25)

Sziasztok ! Van egy 5 hetes beagle kislány kutyusunk,szeretném megkérdezni,hogy milyen módszerekkel lehet a leghatékonyabban szobatisztaságra nevelni, és kb. mikorra válik azzá . Előre is köszönöm a válaszaitokat !

szijjartopeter@freemail.hu

(Niki, 2011.12.06 19:42)

Szeretném megtudni,ha beagle kiskutyák születnek,és fajtatiszták,már egyből lehet látni hogy fehér a farkuk vége,vagy csak később válik azzá?
Köszönöm gyors válaszukat.

Re: szijjartopeter@freemail.hu

(pm, 2011.12.08 15:58)

szia,

igen egyből látszik. emiatt mindenhol felfedezhető, nehezen tud elbújni. valamennyit változik az évek során a színük, de a farkuk vége az fehér. kiváló jelzőkéjük van így.
üdv
m

hosszú út!

(Pongrácz Márta, 2011.12.08 15:55)

Kedves mindenki, aki tudna segíteni!

Egy 4 éves kan biglink van, szerintem már jól nevelt, ha egyáltalán ezt ki lehet jelenteni :) tudom póráz nélkül vinni erdőbe, ahol persze olykor el kell futnia és hiába kiabál neki az ember csak akkor jön ha ő akar. ez mondjuk max 10-15 perc és ritka, de megesik. már inkább hagyni szoktam had szaladjon, végülis ez a dolga. viszont nem tudom, hogy a szilveszteri 3 napos kirándulásunkra el merjem e vinni. ott a házban nem lehet (itthon is a kertben él, házában alszik) csak ketrecben, ezt lehet beszerzem addig, de napközben sem tudunk folyton rá figyelni, persze megyünk erdőbe stb. az volna kérdésem, hogy szerintetek meg lehet e próbálni vele egy ilyen utat és ha van tapasztalatotok, hogyan kellene ezt kivitelezni. van egy társa egy vizsla kölyök, akit minden további nélkül el merek vinni, mert egészen más adottságai vannak, de egyedül meg nem szeretném bigli komát itthon hagyni. kérlek benneteket ha tudtok segíteni a dilemmámon, írjatok. előre is köszönöm és szép napot!

Séta

(Dóri , 2011.11.16 14:00)

Sziasztok !
Most fogadtunk be egy 1,5 éves kan Beagle-t, a probléma az vele, hogy szinte lehetetlen sétáltatni, mert egyfolytában húz, szinte futni kell utána...nem lehet neki parancsolni. Jön a fagy, a hó és félek, hogy esni-kelni fogok vele...tipp arra, hogyan lehetne megtanitani a komótos sétálásra ?


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

Következő »