Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

IRD IDE KÉRDÉSEDET ÉS MEGPRÓBÁLUNK RÁ VÁLASZOLNI. DE HA MÁS IR IDE ÉS TE TUTOD A VÁLASZT AKKOR NYUGOTTAN IDE LEIRHATOD

FIGYELEM:
-Leveledre bárki válaszolhat  

Hogy az e-mailbe küldött levelekre milyen szabályok vonatkoznak , megnézheted a honlapszabályzatban.

 

 

 

 

 

TESSÉK A HOZZÁSZÓLÁSOK MENÜT IS HASZNÁLNI  

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: Séta

(zsani, 2011.11.16 16:06)

szia elöször is használjatok hámot! mert a húzás miatt a nyaka fog sérülni Pl: fuldoklás!Valaki fojtó nyakörvet tesz rá ami olyan hegyes de szerintem az csak kinzás!! az is meglehet hogy ugye bár túl mozgékony és kikénne hogy szaladja magát le fáradjon utána talán egy fokkal jobb lesz mivel nagy a mozgás igényük! Bérházba laktok? mert ott nem tombolja ki magát ezért szoktam én is elegedni! ja is sok kutyával ha játszik semmi baja nerm lesz!! enyihh ami ugy lehet! :)

Re: Re: Séta

(Dóri, 2011.11.16 20:50)

Szia ! Köszi szépen a segítséget,ki fogjuk próbálni a hámot. Lakásban van a kutyus, tényleg nem mozog eleget...sajnos elengedni nem merjük, kétszer is próbáltuk, de meglógott és nagy nehezen tudtuk csak elkapni. Két hete van nálunk, úgyhogy még csak most ismerkedünk :)

Re: Re: Re: Séta

(zsani, 2011.11.19 20:05)

Amúgy melyik környéken laktok mert ha vannak ott kutyák akkor nem kéne hogy meglógjon!!

Re: Re: Re: Séta

(Pongrácz Márta, 2011.12.08 15:52)

szia,
ajánlom a biciklit. Én is úgy szoktam, hogy mire leérünk a tóhoz addig fut a biciklivel, olykor még húzatom is vele magam. ettől jól kifárad és könnyebb kezelni, de azért csodát ne várj egy biglitől :)

séta

(Ági, 2011.11.20 14:01)

Én ezt úgy jellemezném hogy minden beagle gazdi egyben superman is!!!

Szobatisztaság

(Béla&Brigi, 2011.11.19 07:49)

Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, szobatisztaságra nevelésben.
Mi egy fiatalpár vagyunk és most vettünk magunkhoz egy 2 hónapos beagle kiskutyát. Imádnivaló!
De nem tudom, hogy kellene szobatiszta kutyát nevelni belőle? Kertes házban lakunk, nagy udvarral.
Én úgy gondoltam, hogy a kazánház lesz az elsődleges lakhelye, de mindig annyit sír ezért beengedjük magunkhoz, és ez azzal jár, hogy oda piszkít minden hova. Bármilyen tanácsot elfogadok, segítsetek.
Mert mi azt szeretnénk, ha szobatiszta lenne és velünk alhatna. Előre is köszönöm

Re: Egyszeri ételadag

(Gergő, 2011.11.14 14:45)

Köszönöm mindenkinek a segítséget! :)

Fürdetéés!!:S

(Én, hát ki más lenne!!:P, 2011.07.05 23:30)

Én ugyan az vagyok aki az előbb kérdezett, de eszembe jutott még valami!!! Mikor lehet fürdetni?? Már ilyen kis korában is ha nagyon meleg van???

És tényleg köszi, ha válaszolsz/válaszoltok!!!:)

Re: Fürdetéés!!:S

(nomi, 2011.11.12 20:31)

Szia!
Én 5 hónaposan kaptam meg a kis Fülit, de nem árt ha már korán elkezded a fürdéshez szoktatást. Az enyémet 3 hét után egy sáros játék után kellett megfürdetni. Eleinte lehet probléma vele,mert még új neki. A fontos, hogy ne szidd le azonnal, ha a fürdetéskor minden vizet szétpancsol. Fontos,hogy ne hirtelen zúdítsd rá a vizet, elég ha egy kicsit játékosra veszed a formát.Lehet kapni por formában is, de én fürdetéskor a sampon formát javaslom legelősször.

Egyszeri ételadag

(Gergő, 2011.11.02 10:16)

Sziasztok!
Múlthéten szerdán lett egy 6 hónapos beagle bicolor lány kiskutyánk!A kérdésem az lenne hogy már végigjártam a netet de sehol nem találtam arra vonatkozóan leírást hogy mennyi az a mennyiség amivel számoljunk egy etetés alkalmával,mert olvastam a neten hogy könnyen hízó fajta ráadásul igencsak szeret enni és nem szeretnénk felhízlalni.Tudnátok mondani valamilyen mennyiséget amennyi elég egy 6 hónapos beagle számára egyszeri etetés alkalmával? Köszönöm előre a válaszokat :)

Re: Egyszeri ételadag

(Mariann, 2011.11.03 20:51)

Szia! A mi kutyusunk már 4 éves múlt augusztusban.Amikor ilyen kicsi volt, mi alutasakos pedigree kaját adtunk neki, naponta egyszer 2 tasakkal.A mi kutyánk panelben lakik velünk és sajna keveset mozog, nagyon lusta és 4kg plusz van rajta. Szerintem azzal lehet karban tartani ezt a fajtát, ha napközben nincsen sok nasi és mozog és ez a legfontosabb.Kutyás műsorokban elég sokszor lehet a beagle kutyusról hasznos tanácsokat ellesni. Mi szeretnénk ivartalanítani, és akkor sajnos el fog hízni a műtét után. Remélem tudtam használható információt adni.Üdv.: Mariann

Re: Re: Egyszeri ételadag

(Dius, 2011.11.03 21:02)

Egy picit vitatkoznék az ivartalanítás utáni elhízással. Nekem 2 kutyusom is ivartalanítva van ,de egyik sem hízott el. Ugyanazt a kaja mennyiséget kapják ,mint azelőtt. Max az lehet a dologban ,hogy mivel kicsit lehiggadnak ,kevesebbet mozognak és előbb felmászik rájuk 1-2 kiló.
Az alutasakos kaját én nem ajánlom ,mert nincs benne tápérték ,csak átmegy a kutyán és árban is rosszabbul fogsz kijönni ,mint mikor veszel egy 1200 Ft/ kilós tápot..

Re: Egyszeri ételadag

(Dius, 2011.11.03 20:56)

Szia!

Az attól függ mit adsz neki enni! Ha tápot ,akkor minden tápnak megvan a maga adagolása. Ha főtt kaját ,akkor abban nem nagyon vagyok otthon ,én táppal etetek..
Jó minőségű tápból nem kell neki olyan sok.
Mivel még csak 6 hónapos ,én a helyedben még napi 2x etetném. Bár az én kutyusaim már felnőttek ,de én a mai napig este is és reggel is adok nekik kaját.
Ha sokat mozog nem kell félni a hízástól- feltéve ha nem csurran-csöppen mindig valami az asztalról.
Ami még a táp mellett szól ,hogy benne van minden amire egy kutyának szüksége van ,vitamin ,ásványi anyag ,jó esetben glükozamin ,kondroitin.. Ezt a szuper prémium tápokban megtalálod /Acana,Orijen/ .
Kinti vagy benti a kutyus? Mert ha kint lakik ,én a helyedben a téli hideg időben mindenképp egy kicsivel több kaját adnék neki ,mert ilyenkor nagyobb energia bevitelre van szükségük!

Remélem tudtam kicsit segíteni!

Dius

Re: Egyszeri ételadag

(Betti!, 2011.11.04 07:23)

Szia!
Én mikor a kiskutyámat vettem a tenyésztője azt mondta hogy nem szabad prémium tápokkal etetni, mert az csak felfújja kutyát és nem lesz olyan szép.. Az állatorvos pedig azt a tanácsot adta, hogy konzerves kaját nem ajánlott neki adni, mert attól csak lefososodik, mondjuk az én kiskutyám nem is szereti a konzervet. Egy 6 hónapos beaglenek még kétszer kell enni adni egy nap, aztán egy éves kortól ezt le kell csökkenteni napi egyszeri etetésre. Az étel mennyiségét illetően ki kell tapasztalni, a kutyus nem fog többet enni, mint amennyire szüksége van a mozgást viszont biztosítani kell, mert rettentően energikus fajta, ellenkező esetben biztosan elhízik. Küldök egy linket, én ettől a tenyésztőtől vettem a kutyusomat és rengeteg használható infó van az etetésről is! Remélem segítettem! :) http://www.hatarszelihuncut.roszkenet.hu/?id=tanacs

Társ??

(Amanda, 2011.07.30 14:49)

Szia!

Én egy friss Beagle gazdi vagyok, ez az első kutyám és a páromnak is. Sajnos nem tudtuk hogy mekkora fába vágjuk a fejszénket..
Sajnos a kiskutyát nem tudjuk itthon hagyni mert egy kis időt sem bír egyedül lenni,mindent szétszed.
A kérdésem az lenne ,hogy milyen fajtájú kutya illene mellé,mert mindenképp szeretnénk mellé egy játszótársat,mert ketten gondolom már ellennének. Beaglet azért nem akarunk mert nem szeretnénk túlvállalni magunkat, ezzel az eggyel is elég nehéz és az a kutyáknak sem válna hasznára. Válaszodat előre is köszönöm és ha esetleg vannak hasznos nevelési tanácsaid azt is szívesen fogadom :)
köszi

Re: Társ??

(era, 2011.07.31 13:39)

szia! nekem a beagle mellett a cica van nagyon jól elvannak,hol a lulu kergeti a macskát,hol a macska a lulut!
nagyon sokat játszanak.
egy idö után megszokja az egyedül létet és akkor már nem fog sirni.

Re: Társ??

(monikahun, 2011.10.07 16:42)

hát nagyon mást nem igen lehet mellé mint egy idősebb beagle...tapasztalat....macskákkal az enyém nem igen barátkozik:)

Re: Társ??

(Mariann, 2011.11.03 20:59)

Szia! Felesleges a kutyusod mellé másikat beszerezni, mert sajnos több hónapig is eltart még "megkomolyodik". Gondolom lakásban tartjátok. Mi kutyánk is lakásban lakik, és 8hónapos koráig sok kárt csinált a lakásban.Mi úgy oldottuk meg a problémát, hogy amikor elmentünk otthonról, csak a folyosón lehetett és mindent, amit lehetett elpakoltunk előle. És mielőtt elmentünk otthonról, előtte lefárasztottuk és játékokat adtunk neki, hogy ne unatkozzon. 9hónapos korára, teljesen megváltozott már nem bántott semmit és nem kell pakolni előle el semmit. ok türelem és kitartás kell hozzá.

nemethreka92@hotmail.com

(Németh Réka, 2011.10.07 08:50)

Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni! Van egy 1 éves lány beagle kutyusom! Sajnos vemhes lett...egy hónapja fialt, de még mindig vérzik! Mit tegyek? Pedig minden rendben ment, vagyis nem minden mert közvetlen fialás után pár napra mintha megzizzent volna érdekesen viselkedett, de azóta már jól van!

Budapest, IX. kerület

(Ditti, 2011.06.10 20:30)

Sziasztok. segítséget kérnék, 7 hónapos beagle kutyám 40 fokos lázas, időnként remeg(gondolom a láz miatt)és nyáladzik.Sajnos más tünete egyáltalán nincsen, ezért az állatorvos sem tudja mi a baja..nem beagle pain, mert nem fáj semmie, a babéziát pedíg vérvétellel zárták ki. A fehérvérsejt szám magas, biztos h valamilyen gyulladás.Kérem akinek van ötlete segítsen, mi lehet a baja.
Előre is köszönöm..


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

Következő »