Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

 

 

 

-A beagle fajtájú kutyák nem valók egy ember számára első kutyának.  
-Ez a fajta barátságos , nyugott játékos,  "vicces"  és éber       
-nem alkalmas városi életre , jó a viszonya a gyerekekkel.      

 A beagle "rossz" tulajdonsága , hogy néha önfejű.

 

Ez a fajta rövidszerű igy szőre kevés ápolást igényel.   A kutya kb:33-40 cm magas és kb:8-14 kg.      Közepes méretű kutya. A beagle a kopók közé tartozik és akinek van beagle kutyája az tudja , hogy ez a "kopóság" a minden napi életben is megmutatkozik.

Én mindenkinek nagyon ajánlom ezt a fajtát.

Minden kutyánál sokat számít, ha nevelését egész kicsi korában kezdjük el, így ha a beagle mozgásigényét kiskorától fogva igyekszünk kielégíteni, csökken a szökés kockázata. Hosszabb séta után akár a fél napot is átalussza, ám ha kevés volt a séta, azt egyértelműen tudtunkra adja.
 
A beagle tehát egy okos, szelíd, ám nagy mozgás igényű, makacs kutyus, aki ezt a fajtát választja, rengeteg türelemmel és kitartással sok mókában lesz része!

Megnevettett , felvidít és ha egyedül élsz akkor a társaságot is megleled a beagle kutyákban.

Ettől a kutyafajtától nem fogsz unatkozni.

forrás :    www.Beagle-club.eoldal.hu

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Bp.,1181 Havanna u.43. 11em. 43.

(Schachmayer Zita, 2010.07.29 16:46)

Nagyon is egyetértek azzal,h első kutyának nem való,mert fineszesnek,és következetesnek kell vele lenni! Nekem is a második kutyusom,előtte 1 tacsim volt.Mindig is beagle-t szerettem volna,de előtte igen is utána néztem a neten és egyéb helyejen,h nekem való-e! Mert ez nem kaukázusi juhász(a másik kutyánk az),h kirakom az udvarra és csak őriz.....hanem ő egytárs,mindig velem akar lenni.Persze ez nem azt jelenti,h nem lehet itthon hagyni,mert dolgozni azért mindenkinek kell,de aztán kéri a játékot! :-) Azonkívül egy csodálatos,vicces tünemény,ő életem kutyája,ajánlom mindenkinek! :-) Zita